Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit en Nederlands Goupil dealerteam bezoekt fabrikant

Een bezoek aan de Goupil-fabriek in Frankrijk

Samen met ons Nederlandse Goupil dealerteam en onze Franse collega's van Goupil-Industrie kijken we terug op een zeer geslaagde dealerreis naar Bordeaux, inclusief een bezoek aan de productielocatie van Goupil, in het nabijgelegen Bourran. Een mooie, plezierige en leerzame combinatie van cultuur, historie en techniek. 

Topprestaties voor Eco-mobiliteit

Wij zijn super trots op de resultaten van vorig jaar, waarin we ons in Nederland wederom hebben overtroffen met de verkoopaantallen van de 100% elektrische Goupil G4 en G5 en de grootste groei hebben gerealiseerd van alle Europese importeurs. Volgens de fabrikant een benoemenswaardige prestatie, uiteraard mede dankzij de professionele inzet van de Nederlandse Goupil dealers.

Innovatie binnen de 100% elektrische voertuigen van Goupil

Daarnaast zijn we weer volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen de Goupil range, zoals diverse wijzigingen aan de bestaande Goupil G4M (medium) en de nieuwe Goupil G4L (long), met een ca. 55 cm. langer chassis. 

De nieuwe Goupil G2

En…er staat binnenkort iets moois te gebeuren: Het prototype van een compleet nieuw model Goupil is door ons en onze dealers getest. De nieuwe Goupil G2 is een veelbelovend, betaalbaar, compact en wendbaar voertuig voor werkzaamheden in de stad, gesloten en open terrein. Meer informatie en een landelijke demo-tour begin april volgt spoedig. 

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*