Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Corona-protocol Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit nemen maatregelen om de kans op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Onze bedrijven volgen hierin de aangescherpte adviezen van het RIVM ( Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ) en de overheid. We nemen uw gezondheid en veiligheid even hoog op als die van onze medewerkers. Het is voor iedereen een nare situatie en daarom willen wij u graag duidelijkheid geven van wat u van ons mag verwachten.

Wij staan vanzelfsprekend graag voor u klaar

  • Ons bedrijf blijft vooralsnog open om u zoveel mogelijk service en comfort te bieden maar wel met enkele aanpassingen.
  • Team verkoop en werkplaats werken in gesplitste teams om besmetting en verspreiding zoveel mogelijk tegen te werken.
  • Bij levering van producten via onze balie zullen wij gepaste afstand houden en vragen u vriendelijk hetzelfde te doen. Wij verzoeken ook om pinbetalingen.
  • Voor afspraken met klanten, partners en leveranciers zijn we zoveel mogelijk risicomijdend. Afspraken die niet persé fysiek plaats hoeven te vinden bieden wij graag telefonisch contact of per e-mail.
  • Leveringen van onderdelen en machines proberen wij zoals gewoonlijk uit te leveren volgens de gemaakte afspraken en volgens de, echter zijn wij hierin ook afhankelijk van onze toeleveranciers en onze bezetting. Wij rekenen op uw begrip.
  • Mocht er op locatie fysieke aanwezigheid gewenst zijn (bv bij een spoedreparatie) dan zullen deze zoveel mogelijk doorgang vinden met beperkte sociale omgang (geen handen geven, afstand bewaren, etc ).
  • Staat er een afspraak en voelt u zich niet fit, bel ons even, we maken graag en zonder probleem een nieuwe afspraak.

Impact

We proberen de impact op onze service zoveel mogelijk te beperken. Indien onze maatregelen ten koste gaan van onze dienstverlening neem dan direct contact op met uw vaste contactpersoon binnen ons bedrijf zodat we samen kunnen kijken hoe we de impact kunnen verminderen. Wij merken dat er veel gebeld wordt, waardoor er wachttijden ontstaan, maar we doen er alles aan om snel en goed bereikbaar voor u te blijven!

Wij danken u voor uw begrip en ondersteuning om de COVID-19 uitbraak zo snel mogelijk in te dammen. Laten we goed op elkaar letten en zorgen. Wij hopen u weer snel in onze showroom te kunnen ontvangen!

Contactgegevens

Martijn Beekwilder 
06-30109376
Verkoop Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit
martijn@eco-mobiliteit.nl of info@eco-mobiliteit.nl
Tom Akkermans 
06-12110175 
Verkoop Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines
tom@blitterswijk.nl of info@blitterswijk.nl
Technische dienst / Werkplaats / Magazijn
werkplaats@blitterswijk.nl
Algemeen telefoonnummer
0182-372513

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*