Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Voor de afdeling gebouwbeheer

Derde 100% elektrische Goupil voor Heineken Brouwerij

Onlangs nam de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude de derde, 100% elektrische Goupil in gebruik. Dit smalle, wendbare, stille en bovenal duurzame voertuig zal worden ingezet door de afdeling gebouwbeheer. 

De grootste binnen Heineken Group wereldwijd

De Heineken Brouwerij in Zoeterwoude is de grootste van Europa en ook nog eens de grootste binnen de Heineken Group wereldwijd. De technische dienst van de brouwerij en bottelarij namen kortgeleden al 2 Goupils in gebruik. Zo wordt de brouwerij steeds een stukje 'groener'. De bierkranen kunnen wat ons betreft snel weer open, proost!

Goupils rijden op eigen energie

Heineken heeft onlangs vier windmolens in gebruik genomen die 40% van de stroom voor de brouwerij leveren. Hierdoor genereert Heineken dus zelf energie waar de 100% elektrische goupils op kunnen rijden! Uiterst effectief.

Goupil, volledig geschikt voor de (levensmiddelen) industrie

De duurzame, elektrische voertuigen van Goupil zijn bij uitstek geschikt en toepasbaar voor de (levensmiddelen) industrie, zowel indoor als outdoor. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*