Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Goupil G4 voor intern transport van monsters en testmaterialen

Volledig elektrische bedrijfswagen voor DSM Engineering Plastics

De medewerkers van DSM Engineering Plastics gaan duurzaam op weg! Voor het interne transport van monsters en testmaterialen leverde Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit een nieuwe Goupil G4 af. De aanschaf van dit praktische en duurzame voertuig is tot stand gekomen door samenwerking met PIT - First in Fleetmanagement.

People, planet, profit

De keuze voor deze 100% elektrische transporter is een mooi voorbeeld van DSM’s Triple-P aanpak, waarin duurzame zorg voor de leefomgeving, werkgelegenheid en gezonde bedrijfsvoering elkaar versterken.

Interne transporter voor uw industrieterrein

Dankzij de vele opbouwmogelijkheden zijn de elektrische bedrijfswagens van Goupil bijzonder geschikt voor intern transport op fabrieks- en industrieterreinen. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Grondstof en eindproduct op hetzelfde industrieterrein

In Emmen produceert DSM hoogwaardige kunststoffen die wereldwijd worden toegepast in de auto-, verpakkings- en elektronica-industrie en door producenten van huishoudelijke apparatuur. De kans is dus groot dat de basis voor de kunststof onderdelen van de geleverde Goupil G4 daar zijn ontwikkeld en geproduceerd!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*