0182 372 513

Ontdek hoe onze elektrische voertuigen samengaan met uw materieel

Eco-Mobiliteit met Goupil bedrijfswagens op de Ecomobiel beurs

Op 10, 11 & 12 oktober 2017 staat Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit op de Ecomobiel beurs met meerdere 100% elektrische voertuigen van het Franse merk Goupil. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.

Elektrische voertuigen hebben de toekomst

De groene sector krijgt te maken met steeds strengere emissienormen. Elektrisch werken wordt daarom belangrijker en de vraag naar elektrische voertuigen groeit. Tijdens Ecomobiel 2017 komt dit thema daarom terug met zowel een breed aanbod op de vloer als een inhoudelijk programma: De Groene Stad. 

Samenwerken? Schrijf u in voor GRATIS kaarten

De Goupil bedrijfswagens zijn dé duurzame mobiliteitsoplossing voor ieder bedrijf of overheidsinstelling. We denken graag met u mee hoe we uw bedrijf groener kunnen maken. Geïnteresseerd in een samenwerking? Registreer u via onderstaand formulier en ontvang gratis kaarten voor de Ecomobiel beurs in de Brabanthallen te Den Bosch. Tot ziens op stand 06.D080!

Inschrijven voor de Ecomobiel beurs 2017

Meer informatie

Op de Ecomobiel beurs zijn wij te vinden op stand 06.D080. Wilt u vooraf meer informatie over onze elektrische bedrijfswagens? Bel 0182 372 513.

Ontvang GRATIS kaarten van Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit

Aanhef*