Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Ontdek hoe onze elektrische voertuigen samengaan met uw materieel

Eco-Mobiliteit met Goupil bedrijfswagens op de Groentechniek Holland beurs

Van 12 t/m 14 september 2017 staat Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit met de Goupil G4 op de Groentechniek Holland beurs. De 100% elektrische bedrijfswagens zijn voorzien van een zoutstrooier en een onkruidkoker.

100% elektrische zoutstrooier

Op stand V.14 presenteert Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit samen met Memo Wintermachines de 100% elektrische zoutstrooier. Onder andere gemeentes kunnen deze zoutstrooier inzetten voor het ijsvrij houden van fiets- en voetgangerspaden.

Duurzame onkruidkoker

Empas BV en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit staan op stand 4.17 met de duurzame onkruidkoker. De onkruidkoker is een combinatie van een elektrisch voertuig met onkruidbestrijding door water i.p.v. chemische stoffen.

Samenwerken? Schrijf u in voor GRATIS kaarten

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking van onze elektrische bedrijfswagens met uw product? Wij ontvangen u graag in onze stands. Vul onderstaand inschrijfformulier in en ontvang gratis kaarten voor 2 personen t.w.v. € 39,- (OP=OP)! Gaat u alleen naar de beurs? De actiecodes op de kaarten zijn per persoon in te vullen.

Inschrijven voor Groentechniek Holland 2017

Meer informatie

Op de Groentechniek Holland beurs zijn wij te vinden op stands V.14 en 4.17. Wilt u vooraf meer informatie over onze elektrische bedrijfswagens? Bel 0182 372 513.

Ontvang GRATIS kaarten van Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit

Aanhef*

Bedrijfsgegevens