Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

100% elektrisch voertuig voor intern transport en afvalcontainer vervoer

Eco-Mobiliteit levert elektrische Goupil bedrijfswagen aan Corbion

Veel bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar de mogelijkheden van duurzame mobiliteit om aan hun duurzaamheidsdoelstellingen te voldoen. Zo ook biotechnologieconcern Corbion, dat in samenwerking met ISS Facility Services een volledig elektrische Goupil G4 bedrijfswagen heeft besteld. Omdat de facilitaire dienst onder andere het interne transport en vervoer van afvalcontainers regelt, heeft Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit de Goupil G4 op verzoek voorzien van een speciaal aangepaste, verlaagde aanhanger.

Duurzame mobiliteit voor uw bedrijf

Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen. Zoals we voor Corbion een speciale aanhanger leverden, kunnen we de Goupil voertuigen volledig aanpassen op uw bedrijfsactiviteiten. Vul het contactformulier in, of bel 0182 - 372 513 voor advies op maat. Benieuwd naar de prijs van uw duurzaam mobiliteitsidee? Vraag dan direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*