Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit levert Goupil G4 elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens voor gemeente Den Haag

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit heeft vier nieuwe elektrische bedrijfswagens met ingebouwde bladblazer geleverd aan het Veeg- en Straatbedrijf van de gemeente Den Haag. Deze elektrische voertuigen zijn een nieuwe stap voor de gemeente in duurzaam transport, vervoer en onderhoud van de buitenruimten.

Samenwerking met de sociale werkplaats

Ter voorbereiding op de overdracht van de elektrische bedrijfswagens zijn de voertuigen grondig gereinigd en gepoetst door de enthousiaste medewerkers van Sociale Werkvoorziening Promen uit Gouda. De medewerkers wassen de elektrische voertuigen zonder water én op locatie, wat tijd en geld bespaart!

Professioneel transport door De Haan Automotive

Voor het professionele transport van de elektrische bedrijfswagens maakt Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit gebruik van de diensten van De Haan Automotive. Dit bedrijf is gespecialiseerd in transport van grote wagens. Zo komen de elektrische voertuigen altijd in topconditie, veilig én snel op de plaats van bestemming.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*