Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Smalle straten blijven stilletjes schoon

Vijf 100% elektrische Goupil G4 modellen voor Cyclus NV

Het in Moordrecht gevestigde Cyclus NV ondersteunt gemeentelijke opdrachtgevers bij het zorgen voor een schoon en veilig leefmilieu. Het bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor de stadsreiniging in de gemeente Gouda en vindt het belangrijk om een slag te maken in duurzaamheid.

Dé perfecte samenwerking

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines leverde al elektrisch tuingereedschap aan Cyclus NV, vandaar dat de link met Eco-Mobiliteit snel was gelegd. Maar, wat is nu het meest geschikt voor de toepassingen van Cyclus? Na het ervaren van verschillende demo’s was dit al vrij snel zeker. De Goupil G4L!

“De Goupil G4L is smal genoeg om vrijwel overal te komen, stil en emissievrij. Ideaal voor in de stad’

Goupil G4L: Ideaal voor de toepassingen van Cyclus

De werkzaamheden van Cyclus vinden vooral plaats in steden met smallere wegen, zoals woonwijken en centrums. De Goupil G4 is zeer compact waardoor deze wegen gemakkelijk bereikt kunnen worden. Doordat is gekozen voor de langere variant kan Cyclus altijd én overal haar elektrische apparatuur meenemen en opladen!

Emissievrije steden in 2025

Vanaf 1 januari 2025 kunnen steden een zero-emissiezone invoeren. Onder andere Gouda streeft ernaar dit te kunnen realiseren. Met de aanschaf van de vijf Goupils heeft Cyclus NV hier dus al een goede slag in geslagen!

Wij zijn trots op de samenwerking met Cyclus NV en hopen deze nog lang voort te kunnen zetten! Op naar duurzame, zero-emissie steden!

Bron van de foto's: Cyclus NV

Goupil, volledig geschikt voor (gemeenten, groenaannemers en afvalinzamelaars)

De duurzame, elektrische voertuigen van Goupil zijn bij uitstek geschikt en toepasbaar voor gemeenten, groenaannemers en afvalinzamelaars. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Vraag een vrijblijvende proefrit aan
Of vraag de brochure aan

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*