Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Als importeur en leverancier van elektrische bedrijfsvoertuigen

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit genomineerd voor OndernemersPrijs Midden Holland 2019

Maandag 26 november jongstleden stonden in de Stijlkamer te Gouda negen ondernemers voor de vakjury van de OndernemersPrijs Midden Holland. Zij vertegenwoordigen de crème de la crème van het ondernemerschap binnen hun gemeente en mochten middels een pitch hun bedrijven presenteren.

Nominatie in de categorie MKB

Als importeur en leverancier van onder andere ‘Goupil’ elektrische bedrijfsvoertuigen, welke in gebruik zijn bij onder andere diverse Gemeenten in Nederland, online supermarkt Picnic en de vakantieparken en accommodaties van Landal GreenParks, is Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit genomineerd in de categorie MKB.

Bekendmaking winnaar

Komende periode zullen de juryleden alle bedrijven bezoeken en ook zal er financiële toetsing worden gedaan door Lansigt Accountants. Maandag 14 januari 2019 zal deze vijfde editie van de OndernemersPrijs feestelijk worden gevierd in de Goudse Schouwburg te Gouda. Daar worden de genomineerde bedrijven gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers uit de regio en zullen de uiteindelijke winnaars van de titel Onderneming van het Jaar 2019 bekend worden gemaakt.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*