Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Compact, wendbaar en duurzaam voertuig met nieuw ontwikkelde veegvuilopbouw

Elektrische Goupil G4 afgeleverd bij De Diamant-groep in Tilburg

De Goupil dealer voor Noord-Brabant, Bert van Loon Groentechniek heeft een nieuwe, 100% elektrische Goupil G4 afgeleverd bij De Diamant-groep in Tilburg. Dit zéér compacte, wendbare en duurzame voertuig is voorzien van een compleet nieuw ontwikkelde, kippende lichtgewicht veegvuilopbouw van Van den Born Carrosserie uit Waalwijk.

100% elektrische transporter voor leerwerkbedrijf

De Diamant-groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze voeren al decennialang de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit voor de gemeenten Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam. Zo'n 2.200 SW-medewerkers zetten hun talenten al werkend in.

Kortgeleden zijn Van den Born Carrosserie, Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. en de Nederlandse Goupil dealers een samenwerking aangegaan op het gebied van speciale carrosserieën.

Van den Born is een van de belangrijkste ombouwers van lichte bestelwagens en staat in de top 3 van grootste ombouwbedrijven op de Nederlandse markt. Van den Born realiseert bedrijfsauto op- en ombouwen tot klantgerichte oplossingen die de werkzaamheden vereenvoudigen en veraangenamen. Steeds meer Gemeenten en SW-bedrijven rijden met een Ergo veegvuilopbouw van Van den Born. Veilig, efficiënt en ergonomisch verantwoord. De veegvuilopbouwen van Van den Born zijn 100% recyclebaar en daarbij ook nog eens 25% lichter.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*