Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

100% elektrische bedrijfswagen voor gemeentelijk onderhoud

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit levert Goupil G4 aan gemeente Krimpen aan den IJssel

In samenwerking met Roteb-Lease heeft Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit een nieuwe, 100% elektrische Goupil G4 afgeleverd bij de Gemeente Krimpen aan den IJssel. Dit voertuig is voorzien van een compleet nieuw ontwikkelde, kippende lichtgewicht veegvuilopbouw van Van den Born Carrosserie uit Waalwijk. De compacte, wendbare en duurzame bedrijfswagen wordt ingezet bij het legen van de prullenbakken, verwijderen van zwerfafval, ongediertebestrijding en reinigingswerkzaamheden.

"Elektrisch voertuig op maat voor gemeentewerk"

Bedrijfswagens met klantspecifieke carrosserieën 

Van den Born Carrosserie, Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. en de Nederlandse Goupil dealers zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van speciale carrosserieën. Van den Born is een van de belangrijkste ombouwers van lichte bestelwagens en staat in de top 3 van grootste ombouwbedrijven in de Nederlandse markt. Van den Born realiseert bedrijfsauto op- en ombouwen tot klantgerichte oplossingen die de werkzaamheden vereenvoudigen en veraangenamen. Steeds meer Gemeenten en SW-bedrijven rijden met een Ergo veegvuilopbouw van Van den Born.

Een veilige, efficiënte en ergonomisch verantwoorde veegvuilopbouw

De veegvuilopbouwen van Van den Born zijn 25% lichter én 100% recyclebaar. Hiermee zet de gemeente Krimpen aan den IJssel een volgende stap richting de circulaire economie. De eveneens elektrische Mega E-Worker werd na vele jaren trouwe dienst, weer retour genomen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige, schone kilometers toegewenst!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*