Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Lees het testverslag van testrijder Theo Visser van A&P

Review: Goupil G4 getest tijdens Port of BUSINESS Bestelwagen Testdag

Recent verscheen de 100% elektrische Goupil G4 in de November editie van het regionaal zakenmagazine Rijnmond Business & Drechtsteden Business, een verslag van de 'Port of BUSINESS Bestelwagen Testdag'. Tussen de andere, vooral traditionele bedrijfsvoertuigen sprong de 100% elektrische Goupil G4 er tussen uit. Lees hieronder het verslag van de testrijder Theo Visser van A&P uit Zwijndrecht, facilitair totaalleverancier met een GROEN hart.

Praktische bedrijfswagen met een prima laadvermogen

“De Goupil is een leuke verschijning. Het is een elektrische auto met een prima laadvermogen. Dat is goed voor het milieu en ook rijdt hij hierdoor stiller dan andere bestelwagens. Als alle binnensteden van Nederland in de toekomst autovrij worden is dit de perfecte bestelauto om mee in de stad te rijden. Met een actieradius van 100 km is de auto goed geschikt om bepaalde pakketjes af te leveren. Hier heeft de auto ook verschillende toepassingen voor. Verder is het erg handig dat de Goupil zo smal is. Je kan in tegenstelling tot grotere bestelbusjes over fietspaden rijden en in nauwe straatjes en steegjes komen. En ondanks dat hij niet zo groot is kan hij toch aardig wat pakketjes vervoeren. Conclusie: de Goupil is een echte praktische werkauto.”

Specificaties Goupil G4

  • Vanaf prijs: € 18.050,-
  • Leaseprijs: op aanvraag
  • Laadvermogen: tot 1.200 kg
  • Gewicht: ongeveer 2.000 kg
  • Motorvermogen: 10 kW
  • Afmetingen: 3,60 × 1,20 × 1,89 m
  • Overige: 100% elektrisch

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Bekijk de beoordeling in Rijnmond Business & Drechtsteden Business

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*