Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Samenwerking Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit, Van Blitterswijk Tuin-, en Parkmachines en Empas

Duurzaam onkruid bestrijden met Goupil G4 met heet water unit

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit, Van Blitterswijk Tuin-, en Parkmachines en Empas hebben een duurzame combinatie ontwikkeld van een Goupil G4 elektrische bedrijfswagen met heet water unit. Onkruid bestrijden wordt hiermee een stuk makkelijker en vooral duurzamer.

Duurzame en stille elektrische bedrijfswagen met Empas MCB-E

De Goupil G4 is voorzien van een Empas MCB-E. De MCB-E is een heet water unit met een 72 volt elektrische aandrijving (eventueel op (propaan)gas). Deze units zijn extra duurzaam en stil.

De machines zijn speciaal ontworpen voor moeilijk bereikbare plekken. Speelplaatsen, zorginstellingen, scholen, kinderboerderijen, begraafplaatsen, kleine doorgangen en boomspiegels zijn geen probleem voor deze units. Met de MCB-E maakt u op een milieubewuste manier moeilijk bereikbare plekken onkruidvrij.

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen met Empas MCB-E?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd een passende oplossing voor uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*