Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Voor interne goederenlogistiek en transport

100% elektrische Goupil G4 voor Diergaarde Blijdorp

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. heeft onlangs een 100% elektrische Goupil G4 aan Diergaarde Blijdorp geleverd. Deze compacte, wendbare en duurzame krachtpatser zal onder andere worden ingezet voor de interne goederenlogistiek en transport van afvalcontainers.

Ideale (stille) transporter voor Diergaarde Blijdorp

De Goupil G4 is emissievrij en geruisloos waardoor de dieren niet worden gestoord en in alle rust hun ding kunnen doen, ideaal dus! Doordat de Goupil G4 zeer krachtig is kan de gekoppelde, laag chassis trailers eenvoudig worden getrokken.

Als een vos in het water

Wist u dat het Franse Goupil, Vos betekent in het Nederlands? Vandaar de vossenkop in het logo. Hij zal het dus erg naar z’n zin hebben bij de nieuwe vossenfamilie in Rotterdam Zoo.

Ook interesse in een elektrische bedrijfswagen?

Dankzij de vele opbouwmogelijkheden zijn de elektrische bedrijfswagens van Goupil bijzonder geschikt voor verschillende werkzaamheden. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*