Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

100% elektrisch voertuig met kippende laadbak voorzien van gaashekken

Goupil G4 elektrische bedrijfswagen voor Verheij Integrale groenzorg

Op 26 juli 2017 heeft Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit uit Moordrecht een nieuwe 100% elektrische Goupil G4 overgedragen aan Verheij Integrale groenzorg. Het voertuig zal in ieder geval de komende 5 jaar een vertrouwd gezicht zijn in het straatbeeld van onze gemeente Zuidplas. Een ‘thuiswedstrijd’ dus voor Van Blitterswijk.

Vanaf 1 januari 2017 verzorgt Verheij Integrale groenzorg voor de gemeente Zuidplas het integraal onderhoud van de kernen Nieuwerkerk en Moerkapelle. Alle werkzaamheden die zij doen voeren ze zo duurzaam mogelijk uit. Verheij Integrale groenzorg werkt bijvoorbeeld met accugereedschap en elektrische voertuigen en vermindert daardoor de CO2-uitstoot maximaal.

Inmiddels beschikt Verheij Integrale groenzorg over het certificaat van de CO2-prestatieladder niveau 5. Door middel van de certificering en het vervolgtraject geeft Verheij Integrale groenzorg invulling aan verantwoord omgaan met grondstoffen, energie en brandstoffen. Ook ondersteunt Verheij 'Duurzaam Zuidplas' en stimuleren ze initiatiefnemers om duurzaamheid mee te nemen als een doelstelling voor hun initiatief. En uiteraard draagt Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit hier graag een steentje aan bij.

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*