Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Ideaal voor stadslogistiek, onderhoudsbedrijven en afvalinzameling.

Coming soon: Goupil G6, de 100% elektrische transporter

Goupil Industrie, de Franse fabrikant van lichte elektrische voertuigen kondigt een nieuw voertuig aan met de modelnaam G6. Dit als aanvulling op de reeks van succesvolle modellen de G2, G4 en G5. Het prototype van het nieuwste model vierde zijn wereldpremière op vakbeurs Solutrans in Lyon en zal naar verwachting in productie gaan in het vierde kwartaal van 2020. 

Groot, compact en wendbaar

Op de stand van carrosseriebouwer Palkit stond de Goupil G6 met gesloten opbouw met een laadvermogen van ca. 900 kg en een laadvolume van 9 m3. De G6 is duidelijk groter dan de andere modellen van Goupil. De G6 heeft een totaalgewicht van 2,6 ton  en een max. laadvermogen van ca. 1.200 kg. In de cabine is plaats voor drie personen. Naast deze carrosserie zijn er tal van andere opbouwmogelijkheden, zoals een Dalby haakarm-systeem en een vlakke, kippende laadbak. 

"Ideaal voor stadslogistiek, onderhoudsbedrijven en afvalinzameling."

Grote accucappaciteit en actieradius van wel 150 km 

De Goupil G6 zal beschikbaar komen met lithium accu’s met een capaciteit van 15 of 30 kWh, op te laden via de ingebouwde 6,6 kW lader. De actieradius zal max. 150 kilometer zijn. De topsnelheid ligt op 80 km/u. De G6 is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren.

Als eerste op de hoogte zijn?

Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld over de innovatieve Goupil G6? Vul dan hieronder uw naam en e-mail adres in.

Hoor als eerste wanneer de Goupil G6 op de Nederlandse markt is!

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen