Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

De ultieme zero-emissie voertuigcombinatie

Goupil Nederland en Dubbeldam Groep gaan samenwerken

Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.) en Dubbeldam Groep bundelen hun krachten om samen de ultieme zero-emissie voertuigcombinatie te ontwikkelen. Met een 100% elektrische Goupil als basis zal Dubbeldam tal van opbouwmogelijkheden ontwikkelen, voor onder andere stadsreiniging, (groen)onderhoud, industrie en het snel groeiende segment last-mile-delivery.

Dubbeldam Groep: Voor vakmanschap en maatwerk in carrosserie

Dubbeldam is al jaren actief in schadeherstel en carrosseriebouw voor bedrijfswagens in het zwaardere segment, bussen en trucks. Het bedrijf kent een breed aanbod in carrosserie, open en gesloten, al dan niet geconditioneerd, autolaadkranen en oprijwagens. Voor haar klanten in elektrisch vervoer levert Dubbeldam lichtgewicht carrosserie opbouw, want minder gewicht betekent immers meer CO2 neutraal. Daarbij worden 100% recyclebare materialen gebruikt.

Over de samenwerking

Martijn Beekwilder, commercieel manager van Goupil Nederland, licht toe: “Voor vakmanschap en maatwerk in carrosserie op maat zijn we met Dubbeldam in gesprek gegaan, zij kunnen de specifieke behoefte van de gebruiker vertalen in een opbouw, waarbij wij jarenlange ervaring hebben in het elektrisch vervoer, een mooie combinatie waarbij de klant de beste oplossing krijgt.”

Om de relaties van beide bedrijven op professionele wijze te adviseren is een ‘specialist carrosseriebouw’ aangetrokken. Met ruim 25 jaar ervaring in de branche is Wilco van den Brand de juiste persoon om deze samenwerking tot een succes te maken.

Volledige ontzorging met nog betere dienstverlening

Martijn besluit: “Wij willen onze klanten veel meer ontzorgen, en door de voordelen van deze samenwerking bieden zowel Goupil Nederland als Dubbeldam hun klanten een betere dienstverlening”

Elektrische Goupil die volledig is afgestemd op uw toepassingen?

Onze Goupil modellen zijn naast de standaard carrosserie in tal van andere opbouwmogelijkheden te verkrijgen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan! Wij helpen en adviseren u graag.

Vraag een vrijblijvende proefrit aan
Of vraag de brochure aan

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*