Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Schoon, zuinig en duurzaam vervoer

MEGA E-Worker, dé elektrische transporter

MEGA is Goupil

De MEGA E-Worker is vervangen door de nieuwe Goupil G4. Deze elektrische bedrijfswagen is nóg compacter en heeft een verbeterd weggedrag!

Bekijk ons aanbod van Goupil

Elektrisch bedrijfsvoertuig van de 21e eeuw

Met haar nieuwe elektrische bedrijfsvoertuig overtreft MEGA alle verwachtingen. De elektrische transporter E-Worker is niet alleen stoer, compact en robuust. Hij is bovendien inzetbaar in beperkte ruimtes en heeft een hoog laadvermogen, grote trekkracht, heel veel varianten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De panoramacabine en de volledig glazen deuren geven de MEGA E-Worker niet alleen een verrassend design, ook ervaar je optimaal zicht, veiligheid en rijgemak.

Leverbaar in 48 varianten

Er is alles aan gedaan om binnen deze categorie van lichte elektrische bedrijfsvoertuigen de meest efficiënte uitvoering te ontwikkelen en de concurrentie achter zich te laten. In totaal zijn er maar liefst 48 branchespecifieke varianten van deze elektrische transporter verkrijgbaar in de standaardkleuren wit, zilver en blauw. Op verzoek is de MEGA E-Worker ook in andere kleuren leverbaar.

E-Worker Basis, Laadbak, Van en Kipper

De uitvoeringen Basis (met veel opbouwmogelijkheden), Laadbak, Van en Kipper zijn leverbaar in zowel kort als lang chassis. De E-Worker heeft twee homologaties: bedrijfswagen 40 km/uur, te rijden met autorijbewijs, en Motorvoertuig Met Beperkte Snelheid (MMBS), te berijden zonder rijbewijs met 25 km/uur als maximumsnelheid.

Topprestaties gegarandeerd

Er zijn drie accupakketten mogelijk: 8,6 kW, 11,6 kW en 17,3 kW. De autonomie varieert van 40 tot 100 kilometer, afhankelijk van het gebruik. Het laadvermogen van de E-Worker ligt tussen 600 en 850 kg, de trekkracht is maar liefst 1425 kg. Topprestaties van deze relatief lichte voertuigen.

Multi-inzetbare elektrische bedrijfswagen

Door zijn kracht en dynamiek is de E-Worker multi-inzetbaar: voor organisaties en bedrijven die actief zijn in de groene ruimte, recreatieparken, schoonmaakbranche, op (lucht)havens, sportvelden, begraafplaatsen en bedrijfs- en industrieterreinen. Ook transporteurs, ambachtslieden en zelfstandige ondernemers vinden in de MEGA E-Worker een betrouwbare, betaalbare en omgevingsvriendelijke partner.

MEGA is Goupil

De MEGA E-Worker is vervangen door de nieuwe Goupil G4. Deze elektrische bedrijfswagen is nóg compacter en heeft een verbeterd weggedrag!

Bekijk ons aanbod van Goupil

Offerte aanvragen

Uw partner in duurzame mobiliteit

  • Maatwerkoplossingen voor duurzaam vervoer
  • Importeur Goupil elektrische bedrijfswagens
  • Duurzame adviseurs met technisch inzicht
  • Eigen serviceteam, onderhoud & reparatie
  • Aantrekkelijke financiering en subsidie

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*