Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Laadoplossingen voor bedrijf of kantoor

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit BV werkt samen met Laadpaaldirect

Bent u op zoek naar laadpalen voor bij uw bedrijf, algemene bedrijventerrein, uw eigen auto’s en/of de auto’s van uw gasten? De keuze tussen de grote hoeveelheid laadpunten kan erg lastig zijn. Om u een handje te helpen is Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. een samenwerking aangegaan met Laadpaaldirect.

Laadpaaldirect: Installatiepartner die weten wat ze doen

Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een erkende installateur. Onze vaste installatiepartner heeft al duizenden laadpunten geïnstalleerd en de gecertificeerde monteurs weten dan ook als geen ander wat ze doen.

Samenwerking op volle toeren

De eerste aanzet voor deze samenwerking werd gegeven tijdens de EV-Experience op circuit Zandvoort, begin oktober. Inmiddels is ook een laadpaal geplaatst bij ons bedrijfspand en onze werkplaats in Moordrecht, ten behoeve van de eigen vloot en de elektrische auto’s van bezoekers.

Vraag het dé expert in laadoplossingen

Wilt u hulp bij het installeren van uw ideale laadoplossing? Neem dan direct contact op met Laadpaaldirect via 0172-750775 of mail naar sales@laadpaaldirect.nl.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*