Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Sterk duo in elektrische bedrijfswagens voor de industrie

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. en UniCarriers Nederland gaan samenwerken

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V., importeur van de merken Goupil & Taylor-Dunn, en UniCarriers Nederland gaan samenwerken. UniCarriers Nederland gaat de schone elektrische bedrijfswagens vertegenwoordigen in de sales en after-sales voor de material handling. 

Maatwerkoplossingen van Eco-Mobiliteit

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor duurzame mobiliteitswensen en vertaalt dit naar concrete toepassingen. De Goupil en Taylor-Dunn schone elektro trekkers en platformwagen zijn een welkome aanvulling op de intern transport productportfolio van UniCarriers Nederland.

Deze stille, zuinige en schone elektrische voertuigen kennen flexibele en veelzijdige toepassingen voor alle branches waar duurzaam transport gewenst is. Zo zijn er duurzame transportoplossingen ontwikkeld voor gemeenten, (stads)distributie, ziekenhuizen, recreatie-, attractieparken, militaire terreinen, festivals, groensector, luchthavens en de industrie.

UniCarriers dealer Goupil en Taylor-Dunn

UniCarriers Nederland is een actieve speler op de intern transportmarkt en wil graag invulling geven aan de klantbehoefte in dit segment. De eerste Goupil platformtruck type G4 is inmiddels door UniCarriers Nederland aan de KLM geleverd. De platformtruck is onder andere uitgevoerd met comfortabele cabine, heeft een actieradius tot 135 km, een korte draaicirkel van 3,90 meter en een laadvermogen tot 1200 kg. 

Naast de Goupil G4, is nu ook de Goupil G2 geïntroduceerd. De compacte elektrische bedrijfswagen die uw ideale partner is voor o.a. intern transport en de industriesector. Klein, licht en wendbaar.  Er zijn twee types accupakketten leverbaar, te weten lood-zuur en lithium. Het laadvermogen is maximaal ca. 596 kg. en de G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU of is als MMBS voertuig te bestellen. 

Meer informatie over onze elektrische bedrijfswagens?

Neem voor informatie en demo-aanvragen contact met ons op. 

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*