Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Elektrische platformwagen met groot laad- en trekvermogen

Taylor-Dunn BIGFOOT elektrotrekker

Elektrotrekker met groot platform

Met 1.360 kg laadvermogen en 3.400 kg trekvermogen kunt u de Taylor-Dunn BIGFOOT écht in ieder magazijn, veiling, ziekenhuis of vliegveld inzetten. Het laadoppervlak is bijna 2 meter diep, uniek voor 100% elektrische platformwagens!

Brochure aanvragen

Aanpasbaar naar uw bedrijfsactiviteiten

Net als onze Goupil bedrijfswagens is de BIGFOOT volledig aan te passen op uw werkzaamheden. Zo kunt u de elektrotrekker laten voorzien van een ruime cabine met verstelbare stoelen en stuur. Aan de achterzijde kunt u o.a. kiezen voor een laadplatform, gesloten opbouw met opbergruimte of laadbak. Natuurlijk leveren we de wagen in uw bedrijfskleuren met logo.

De BIGFOOT modellen

Als Taylor-Dunn importeur levert Eco-Mobiliteit de hele BIGFOOT-lijn, bestaande uit 5 modellen: de standaarduitvoering, 3000, XL, EE en Ambulance. De 3000 en XL zijn elektrotrekkers voor zware goederen tot 10.000 kg, binnen én buiten. Deze varianten zijn daarom ideaal voor facilitaire diensten. De EE heeft alle kwetsbare elektronica diep verborgen en is zo robuuster voor industriële omgevingen. De BIGFOOT Ambulance is gemaakt voor sportevenementen en grote congrescentra waar medisch personeel snel ter plaatse moet zijn.

Ontdek de voordelen tijdens een gratis demo

We geven u graag een gratis demonstratie van de Taylor-Dunn BIGFOOT elektrotrekker. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie ontvangen? Bel dan 0182 - 372 513 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Specificaties Taylor-Dunn BIGFOOT

  • Laadvermogen tot 1.360 kg
  • Sleepvermogen tot 3.400 kg
  • Tot 64 km actieradius
  • In 36- of 48-Volt uitvoering
  • Aangepast naar uw bedrijf of instelling
  • Oplaadbaar via standaard stopcontact

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*