Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Zware trekkracht voor o.a. magazijn, ziekenhuis en veiling

Taylor-Dunn C-425 elektrotrekker

Voor zware karren en containers

Met 6800 kg sleepvermogen is de Taylor-Dunn C-425 geschikt voor de zwaardere klussen in magazijnen, veilingen, ziekenhuizen en vliegvelden. Het handmatig verplaatsen van ziekenhuisbedden, transport- en industriekarren of rolcontainers is tenslotte een zware, ergonomisch onverantwoorde klus!

Brochure aanvragen

Past langs iedere stelling of gangpad

De C-425 heeft een draaicirkel van slechts 175 cm en is hierdoor ideaal voor de kleine ruimtes. Speciaal voor uw toepassing kunnen we de elektrotrekker voorzien van opties als een groter accupakket of een cabine met schuifdeuren. Door het massief stalen frame en eenvoudige toegang tot de elektronica is de elektrotrekker zeer onderhoudsvriendelijk. Uiteraard kunnen we de wagen voorzien van uw bedrijfskleuren en -logo.

Ontdek de voordelen tijdens een gratis demo

We geven u graag een gratis demonstratie van de Taylor-Dunn C-425 elektrotrekker, bij u op locatie. Meer informatie of een prijsindicatie ontvangen? Bel dan 0182 - 372 513 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Specificaties Taylor-Dunn C-425

  • Sleepvermogen tot 6800 kg
  • Tot 45 km actieradius
  • Totale draaicirkel van 175 cm
  • Aangepast naar uw bedrijf of instelling
  • Oplaadbaar via standaard stopcontact

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*