Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Multifunctioneel inzetbaar voor elke klus

Twee Goupils G4 Lithium voor de gemeente Landgraaf

Frissen Groen Techniek leverde twee Goupils G4 Lithium aan de gemeente Landgraaf. Met deze multifunctionele, 100% elektrische, Goupils lost de buitendienst alle klussen op en deze gaan in de toekomst zelfs functioneren voor heetwater-onkruidbestrijding.

Groot laadvermogen, perfect voor elke klus

De Goupils G4 Litihum beschikken over een laadvermogen van wel 3500kg waardoor deze perfect kunnen worden ingezet voor klussen zoals afvalinzameling, reiniging van objecten in straten, parken en buitengebied, groenonderhoud en herstelwerkzaamheden.

'Hiermee kunnen we in krappe ruimtes en op smalle paadjes komen'

Grote actieradius en uiterst gebruiksvriendelijk

De actieradius van de Goupil is vergroot, waardoor de buitendienst eenvoudig de gehele gemeente kan bereiken. Doordat de 100% elektische transporter uiterst gebruiksvriendelijk is gaan de medewerkers elke dag moeiteloos met de Goupils aan de slag. 

Ook interesse in een elektrische bedrijfswagen?

Dankzij de vele opbouwmogelijkheden zijn de elektrische bedrijfswagens van Goupil bijzonder geschikt voor verschillende werkzaamheden. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*