Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Fulltime dienstverband, 40 uur per week, regio Randstad

Vacature Accountmanager - Buitendienst

Ben jij een ervaren accountmanager en heb je een commerciële en resultaatgerichte instelling? Zijn duurzaamheid, sociaal maatschappelijk betrokkenheid en een intense en vrolijke inzet jouw kernwoorden? Vind jij het prettig om verantwoordelijkheid te dragen, zelfstandig in een klein commercieel team te werken en toon je dat aan in jouw manier van doen en wil je ruimte en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen? Neem dan de tijd om deze vacature te bekijken.

Bedrijfsomschrijving 

Van Blitterswijk Tuin-, en Parkmachines B.V. en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. in Moordrecht zijn respectievelijk leverancier van tuin-, en parkmachines en importeur-dealer van elektrische (bedrijfs)voertuigen. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een representatieve accountmanager (M/V) Fulltime dienstverband, 40 uur per week.

Functieomschrijving

Als accountmanager heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarin o.a. onderstaande taken en werkzaamheden de revue passeren. Je werkt nauw samen met de commercieel manager en sales support medewerker binnendienst.

 • Het in kaart brengen van de markt en planmatig benaderen / bezoeken van potentiele- en bestaande relaties (acquisitie en relatiebeheer).
 • Het verzorgen en uitvoeren van machine-, en voertuigdemonstraties in de professionele markt.
 • Coördineren van offertes, opdrachtbevestigingen en bijkomende administratieve werkzaamheden.
 • Afleveren en instructies geven van de afgeleverde van machines-, en voertuigen.
 • Deelname aan nationale beurzen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende en dynamische functie, voldoe je aan onderstaande eisen:

 • Minimaal MBO+ werk en denkniveau, met voldoende sales ervaring in de buitendienst.
 • Communicatief vaardig en goede beheersing van de Nederlandse-, en Engelse taal.
 • Technische affiniteit en -inzicht. Relevante ervaring en interesse op het gebied van moderne voertuigtechniek, bij voorkeur met elektrische voertuigen.
 • Ervaring met Microsoft-Office (Word, Excel, Powerpoint), Outlook en CRM.
 • In bezit van rijbewijs B. Aangevuld met rijbewijs E is een pré.
 • Fulltime beschikbaar, werktijden 8 - 17u, maar flexibiliteit is gewenst.
 • Woonachtig in de regio randstad.

De gezochte kandidaat is een ervaren verkoper in de buitendienst. Duurzaamheid, sociaal maatschappelijk betrokken en een intense en vrolijke inzet zijn de kernwoorden. De kandidaat vindt het prettig om verantwoordelijkheid te dragen, zelfstandig in een klein commercieel team te werken en toont dat duidelijk aan in de manier van doen. Het spreekt voor zich dat de kandidaat een commerciële en resultaatgerichte instelling heeft.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een veelzijdige functie binnen een inspirerende werkomgeving van een snel groeiende organisatie. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Gedurende de arbeidsovereenkomst is er veel ruimte en ondersteuning om zich te kunnen ontwikkelen.

Solliciteer op deze vacature

Heb je interesse in de functie stuur dan je motivatie en CV (incl. pasfoto) uiterlijk vóór 9 maart 2019 naar onze afdeling personeelszaken, t.a.v. Jan-Jaap Hoogerbrugge, jan-jaap@eco-mobiliteit.nl 

Wil je meer weten over de functie en onze bedrijven dan kan je contact opnemen met Martijn Beekwilder, commercieel manager (06-30109376) en kan je onze websites www.eco-mobiliteit.nl & www.blitterswijk.nl bekijken.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*