Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Per 1 januari 2017

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit exclusief importeur Goupil

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. uit Moordrecht is per 1 januari 2017 exclusief importeur van Polaris Work & Transportation bekend van de toonaangevende merken Goupil, MEGA en GEM.

Toonaangevend in elektrische bedrijfswagens en duurzame mobiliteit

Van Blitterswijk Eco- Mobiliteit B.V. importeert al jarenlang elektrische bedrijfswagens van het merk MEGA en introduceerde eerder zijn Mega E-Worker in diverse uitvoeringen. Daar komt nu ook het exclusieve importeurschap van Goupil bij. Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. is daarmee met recht het toonaangevende bedrijf in Nederland voor compacte elektrische bedrijfswagens en duurzame mobiliteit.

Introductie nieuw model Goupil G4

Het nieuwe importeurschap van Goupil gaat gepaard met de introductie van een nieuw model Goupil G4, de opvolger van Goupil G3 en de Mega E-worker. Met de Goupil G4 kan Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. een divers aanbod garanderen.

Eigenaar Wouter van Blitterswijk: “De Goupil G4 kenmerkt zich door zijn lithiumbatterij, een groter laadvermogen tot 1200 kilo en – vanaf het eerste kwartaal van volgend jaar - airco. Bovendien heeft het een verbeterd weggedrag, zoals hogere stabiliteit en grotere trekkracht.”

Lancering Goupil G4 door Michiel Muller

Tijdens de Groene Sector Vakbeurs zal ondernemer Michiel Muller de introductie van het nieuwe model G4 inleiden. Muller is bekend van bedrijven Route Mobiel en Tango en heeft als oprichter van supermarktconcept Picnic zo’n tachtig Mega E-Workers in gebruik.

Kom 10 januari 2017 naar de Groene Sector Vakbeurs

De nieuwe Goupil G4 wordt officieel gelanceerd op de Groene Sector Vakbeurs, op 10 januari tussen 12.00 en 13.00 uur. Dan zal ook het nieuwe dealernetwerk gepresenteerd worden; 6 á 7 verkooppunten in Nederland waar Goupil exclusief verkrijgbaar zal zijn. U bent van harte welkom!

Meer informatie over de beurs

Bestel direct uw kaarten

Sneak preview Goupil G4