Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Klein, licht en wendbaar Electric Utility Vehicle

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit introduceert Goupil G2

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit zet een nieuw elektrisch bedrijfsvoertuig op de markt, de Goupil G2. Het nieuwe in Frankrijk ontwikkelde, volledig elektrische werkvoertuig, volgt na het succes van de grotere en zwaardere Goupil G4 en zal qua kenmerken en prijs gepositioneerd worden tussen een golfkar en de Goupil G4. De vanaf prijs is € 12.995,00. 

Diverse opbouwmogelijkheden

De compacte Goupil G2 elektrische bedrijfswagen is klein, licht en wendbaar en dus de ideale partner voor onder andere campings, golf- en vakantieparken, campussen, instellingen en onderhoudsdiensten. Op de achterzijde van het voertuig zijn tal van opbouwmogelijkheden, zoals een open laadbak met opzetschotten of een dichte opbouw met rolluiken.

Er zijn twee types accupakketten leverbaar, te weten lood-zuur en lithium. Het laadvermogen is maximaal ca. 596 kg. en de G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU of is als MMBS voertuig te bestellen.  

 “De Goupil G2 komt op plaatsen waar een bestelwagen niet kan komen” 

Klein, licht en wendbaar 

Door zijn compacte buitenmaten en kleine draaicirkel kan de Goupil G2 op plaatsen komen waar een traditionele bestelwagen niet kan komen. Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen er mee rijden. De Goupil G2 heeft een cabine waar twee volwassen personen ruim in kunnen zitten.  

Demonstraties Goupil G2

In de afgelopen maanden is de nieuwe aanwinst uitvoerig getest en hebben diverse Nederlandse relaties het prototype mogen aanschouwen en testen. De eerste voertuigen zijn naar verwachting eind juli 2019 in Nederland en beschikbaar voor demonstraties

Meer informatie?

Neem voor aanvullende informatie en demo-aanvragen contact met ons op. 

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*