Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Milieuvriendelijk schoonmaken

Bedrijfsafval Gouda met Goupil G4 bedrijfswagen opgehaald

Op 6 dagen in de week wordt in Gouda op afgesproken tijdstippen tussen 10.00 en 14.00 uur het bedrijfsmatig afval met een 100% elektrische Goupil G4 van Promen opgehaald. Dit afval wordt buiten de singels op een centrale plaats opgeslagen in perscontainers. Daar wordt het door één partij opgehaald. 

Stichting Gouda Schoon (SGS) geeft zo op een milieu- en arbeidsvriendelijke manier uitvoering aan schoonmaakwerkzaamheden in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Gouda. Samen met de Goudse horeca streeft SGS er naar de vele containers en kliko’s uit het historische centrum weg te krijgen. Ze willen ook een vermindering van (zwaar)verkeer, onder andere veroorzaakt door vele afvalverwerkers met grote afvalwagens.

Nu heeft de binnenstad last van extra CO2- en fijnstofuitstoot en op bepaalde tijden congestie. Ook de slappe bodem in combinatie met zwaar verkeer is funest voor de historische panden.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*