Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
088 - 018 2000

Elektrisch voertuig voor intern transport, bezorging en onderhoudswerkzaamheden

Goupil G4 elektrische bedrijfswagen

 

100% elektrisch voertuig

Bent u op zoek naar een duurzaam, elektrisch voertuig voor transport, bezorging of onderhoudswerkzaamheden? Vergeet de bezorgfiets, de dieseltruck voor tuin- en parkonderhoud of die onzuinige wagen voor intern transport op een industrieterrein: de Goupil G4 is 100% elektrisch en wordt op maat gemaakt voor uw werk!

Brochure aanvragen

Van elektrische bezorgauto tot onderhoudswagen

Van attractieparken en groenonderhoud tot intern transport voor de industrie en elektrisch vervoer in de binnenstad: de Goupil G4 heeft eindeloze opbouwmogelijkheden voor iedere toepassing. Zo leverden we een elektrisch voertuig met kiepende laadbak aan een gemeente en zijn de Picnic bezorgauto's met gesloten opbouw landelijk bekend!

Ziet u de Goupil G4 al voor u werken?

Vraag dan meteen een offerte aan. Onze adviseurs bellen u op om uw vragen weg te nemen en doen u een voorstel op maat. Eerst een proefrit maken? Goupil-importeur Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit heeft dealers in heel Nederland waar u de elektrische bedrijfswagen kunt uitproberen. Bel 088 - 018 2000 voor een vrijblijvende afspraak.

Goupil G4 L (long)

Sinds kort is de G4 ook beschikbaar in een verlengde versie. Dit elektrische voertuig is 55 cm langer dan de bestaande G4. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden als het gaat om combinaties van opbouw. 

Offerte aanvragen

Specificaties Goupil G4

  • Actieradius tot 199 km
  • Laadvermogen tot 1200 kg
  • Totale draaicirkel van 3,90 meter
  • Opbouwmogelijkheden voor ieder bedrijf
  • Comfortabele cabine

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:
088 - 018 2000

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*