Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit levert 100e elektrische bezorgwagen aan Picnic

Honderdste bezorgwagentje van Picnic in Delft de weg op

Online supermarkt Picnic is vandaag gestart met het aan huis bezorgen van boodschappen in Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw en Den Hoorn. Het honderdste bezorgwagentje van Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit ging woensdag met Delfts blauw zeil de weg op en bezorgde de eerste boodschappen bij Ferrie Förster, de Delftse wethouder van Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening.

Förster: “Delft is een stad die bekend staat om zijn innovatie en duurzaamheid, daar sluit een initiatief als Picnic met zijn elektrische autootjes naadloos bij aan.” De compacte elektrische wagentjes waarmee Picnic bezorgt zijn milieuvriendelijk, stil en staan niet in de weg. Bovendien betekent het bezorgmodel ook nog eens een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot van auto’s, die consumenten normaal gebruiken om een paar keer per week op en neer naar de supermarkt te rijden. Picnic maakt een einde aan voedselverspilling, omdat het alleen díe levensmiddelen inkoopt die ook daadwerkelijk zijn besteld. Op die manier gaat er niets verloren.

Over Picnic

Voor de lancering eind 2015 heeft Picnic drie jaar lang in stilte met een team van 30 specialisten gewerkt aan het thuisbezorgen van boodschappen zonder onnodige tussenschakels. De klant kiest welke rit het beste uitkomt en weet via de Picnic boodschappenradar tot op de minuut precies hoe laat de bezorging zal plaatsvinden. De kosten van deze nieuwe manier van distributie zijn zo laag, dat de bezorging gratis is en de boodschappen daarnaast de laagste prijs hebben.

Ontdek alles over elektrische bedrijfswagens