Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Verlengde G4 voor Ter Riele BV

Eerste Goupil G4 "Long" binnen
Europa in gebruik!

Eind april was een bijzonder moment voor zowel Ter Riele BV - Geeft groen vorm, als voor Goupil dealer Velco B.V. Deze dag werd de eerste Goupil G4 "LONG" in gebruik genomen, een 100 % elektrische auto voor transport en onderhoudswerkzaamheden.

Ruim een halve meter winst

Wij hebben gekozen voor een verlengde "LONG of L" versie, zodat er achter de cabine extra opbergruimte is voor gereedschappen. De lange uitvoering is 55 cm. langer dan de “standaard” Goupil G4.

Werken aan een duurzame toekomst

Olaf van Grol van Velco B.V. overhandigde de sleutels van de Goupil G4 aan directeur Tonnie ter Riele, die op zijn beurt chauffeur Tim de sleutels gaf om de auto officieel in gebruik te nemen.

“Met deze auto werken wij verder aan onze ‘groene en duurzame’ ambities”

De zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal in Klarenbeek en het gebruik van elektrische machines zijn andere voorbeelden van duurzame investeringen. De veelzijdige elektrische auto, die met lithium accu wordt aangedreven, zal komende jaren worden ingezet in de Gemeente Amersfoort, ten behoeve van twee integrale onderhoudsbestekken in opdracht van de gemeente.

Ook interesse in een elektrische bedrijfswagen?

Dankzij de vele opbouwmogelijkheden zijn de elektrische bedrijfswagens van Goupil bijzonder geschikt voor verschillende werkzaamheden. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*