Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Een nieuwe aanwinst voor het groene wagenpark

Gemeente Krimpen zet E-Worker in voor onderhoud in buitenruimte

De gemeente Krimpen volgt de ontwikkeling van elektrische voertuigen voor het onderhoud in de buitenruimte op de voet. Op dinsdag 10 mei 2016 heeft wethouder Marco Oosterwijk de sleutels van een door Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit geleverde E-Worker in ontvangst genomen. Met dit nieuwe elektrische werkvoertuig beschikt de gemeente nu over drie elektrische voertuigen. De E-Workers worden o.a. gebruikt bij het legen van de prullenbakken, het verwijderen van zwerfafval, bij ongediertebestrijding en bij reinigingswerkzaamheden.

De mogelijkheden van elektrische bedrijfswagens

Als exclusief importeur van MEGA elektrische bedrijfsvoertuigen is Van Blitterswijk uw partner in duurzame mobiliteit. De mogelijkheden en toepassingen voor het gebruik van een elektrische bedrijfswagens zijn legio. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden in uw branche en bedrijf. We helpen u graag en vakkundig. Vul onderstaand reactieformulier in of bel direct 0182 372 513.

Ontdek alles over E-Worker

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*