Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Elektrisch voertuig voor krappe plekken

Goupil G2 elektrische bedrijfswagen

 

Compact 100% elektrisch voertuig

Bent u op zoek naar een duurzaam, elektrisch voertuig waarmee u makkelijk kunt manoeuvreren in smalle straten en op andere krappe plekken? Dan hebben wij voor u de oplossing: De Goupil G2 is compact en 100% elektrisch. 

Brochure aanvragen

Elektrische bedrijfswagen voor iedere toepassing

De compacte Goupil G2 elektrische bedrijfswagen is de ideale partner voor onder andere groenonderhoud, stadsdistributie, campings en vakantieparken. Aan de achterzijde zijn tal van opbouwmogelijkheden, zoals een open laadbak met opzetschotten of een dichte bak voor bijvoorbeeld bedlinnen.

Met de Goupil G2 komt u overal makkelijk bij

Door zijn compacte buitenmaten en kleine draaicirkel kan deze elektrische auto op plaatsen komen waar een traditionele auto niet kan komen. Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen er mee rijden. De Goupil G2 heeft een cabine waar twee volwassen personen goed in kunnen zitten. 

Laat u de Goupil G2 uw werk verlichten?

Vraag dan meteen een offerte aan. Onze adviseurs bellen u op om uw vragen weg te nemen en doen u een voorstel op maat. Eerst een proefrit maken? Goupil-importeur Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit heeft dealers in heel Nederland waar u de elektrische bedrijfswagen kunt uitproberen. Bel 0182 - 372 513 voor een vrijblijvende afspraak.

Offerte aanvragen

Specificaties Goupil G2

  • Actieradius tot 87 km
  • Laadvermogen tot 600 kg
  • Totale draaicirkel van 4,50 meter
  • Opbouwmogelijkheden voor ieder bedrijf
  • Comfortabele cabine

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*