Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Lichte elektrische voertuigen voor de drukke binnenstad

Elektrische wagens voor stadslogistiek

Slimme en schone voertuigen voor stadslogistiek

Een stad kan niet zonder bevoorrading. Maar klanten plaatsen steeds kleinere bestellingen en willen die ook nog eens precies op tijd geleverd krijgen. Bedrijven bieden hun klanten steeds meer opties voor de levering van goederen. Zo bieden webwinkels “same day delivery” aan en in de bouw geldt: vandaag besteld, morgen tussen 7 en 9 uur afgeleverd op de bouwplaats.

Dit leidt tot steeds meer vrachtwagens en bestelwagens in binnensteden en woonwijken. Dit is niet duurzaam: ongewenst voor de luchtkwaliteit, geluid, veiligheid en leefbaarheid in de steden. De huidige stadslogistiek past niet meer bij de maat van de stad. Voertuigen voor stadslogistiek moeten slimmer, schoner, stiller, kleiner en veiliger worden; haast onzichtbaar.

De vraag naar logistiek in steden groeit en wordt steeds fijnmaziger en kritischer qua tijd. Veranderingen in de marktvraag (kleinere volumes, snellere levering) en in het mobiliteitsbeleid van gemeenten (invoering van tijdvensters en milieuzones) brengen uitdagingen mee voor logistieke professionals op het gebied van voertuiginzet en planning. Dit vraagt om nieuwe oplossingen, met schone, stille en in omvang efficiënte lichte elektrische vrachtvoertuigen (LEVV), zoals de Goupil G4, Goupil G2 of G5.

100% elektrische wagens

De Goupil G4, Goupil G2 en G5 zijn 100% elektrische en uiterst wendbare wagens waarmee bezorgdiensten betrouwbaar en efficiënt hun diensten kunnen blijven aanbieden en de drukke binnenstad snel kunnen bereiken. Internationaal onderzoek laat zien dat veel zendingen in steden zich lenen voor stadslogistiek met lichte elektrische vrachtvoertuigen (LEVV’s).

Brochure aanvragen

Offerte aanvragen

Praktijkvoorbeelden stadslogistiek


Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit levert 500e elektrische bestelwagen aan Picnic

Online supermarktketen Picnic bezorgt door heel Nederland met inmiddels al 500 bezorgwagens!
Gemaakt voor de Nederlandse binnenstad.

Bekijk meer

Flyerman Amsterdam gaat elektrisch

In samenwerking met Goupil dealer Voets in Noord-Hollland zijn er vier nieuwe Goupils G4 afgeleverd bij Flyerman. 

Bekijk meer

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*