Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Voor groenonderhoud aan de campus in Velp

100% elektrische Goupil G2 voor duurzaamste hogeschool van Nederland

Velco Huissen heeft recent een 100% elektrische Goupil G2 afgeleverd aan de duurzaamste hogeschool van Nederland, Van Hall Larenstein. Deze Goupil G2 zal voornamelijk worden gebruikt voor het groenonderhoud aan de campus in Velp.

“Welkom bij de duurzaamste hogeschool van Nederland!”

Verschillende onderscheidingen op het gebied van duurzaamheid

Als enige hogeschool in Nederland hebben alle dertien bacheloropleidingen drie AISHE sterren. AISHE (Auditing Instrument for Sustainability in Higher Education) is een beoordelingskader voor duurzame ontwikkeling in het hoger onderwijs. Daarnaast heeft Van Hall Larenstein bij de MVO-audit het niveau ‘Erkend’ behaald.

Wij zijn trots dat we ons duurzame steentje hebben kunnen bijdragen en wensen Van Hall Larenstein veel veilige groene kilometers!

Goupil, volledig geschikt voor groenonderhoud

De duurzame, elektrische voertuigen van Goupil zijn bij uitstek geschikt en toepasbaar voor groenonderhoud. Bel 0182 - 372 513 voor een vrijblijvende afspraak of vraag via onderstaande knop een proefrit op locatie aan.

Vraag een offerte aan
Of vraag een vrijblijvende proefrit aan

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*