Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Veelzijdige elektrische transporter

Goupil G5 Lithium elektrische bedrijfswagen

LET OP: De Goupil G5 gaat na 7 jaar trouwe dienst binnenkort uit productie. Waardige vervanger nodig? Bekijk ook eens onze Goupil G4 L (long)! Medio 2020 zal het eerste nieuws over de nieuw ontwikkelde Goupil G6 verschijnen.

Goupil G4

De Goupil G5 Lithium is een ongekend veelzijdige elektrische bedrijfswagen. Goupil heeft de G5 ontworpen voor multifunctionele activiteiten zoals afvalinzameling, schoonmaken van straten en parken, tuinonderhoud en bezorgen. Van standaardmodellen tot op maat gemaakte uitvoeringen, de Goupil G5 Lithium is de elektrische transporter die aangepast kan worden voor een hele reeks aan dagelijkse werkzaamheden. Het heeft een laadruimte en volume die ongekend is in de markt.

Brochure aanvragen

Compact en 100% modulair

De Goupil G5 Lithium is een compacte elektrische bedrijfswagen voor professionele werkzaamheden. Modern met zijn grote ruiten en lage ecologisch ontwerp, de G5 is het ideale bedrijfsvoertuig om discreet en veilig rond te rijden in openbare plaatsen. Bovendien is de transporter 100% modulair waardoor u hem perfect op ieder project af kunt stemmen!

Veilige elektrische bedrijfswagen

Veiligheid staat bij Goupil hoog in het vaandel. Veilig voor de chauffeur met een 3-punt veiligheidsgordel en inzittende detector. Veilig voor voetgangers dankzij het snelheidsbeperkingsbevel en waarschuwingsmelding.

Voordelen van lithium

Een lithium batterij biedt vele voordelen. Accu’s kunnen opgeladen worden via stopcontact (220-240V) en het volledig opladen vanaf nul duurt slechts 5,5 uur. Snel opladen is bovendien mogelijk zonder dat dit gevolgen heeft voor de werking van de accu. Daarnaast is de accu van de Goupil G5 Lithium uitgerust met ingebouwde verwarming voor werkzaamheden bij een temperatuur tot min 20°C.

Meer informatie Goupil G5 Lithium

Wilt u meer weten over de Goupil G5 Lithium elektrische bedrijfswagen of zou u graag een proefrit willen maken? Vul dan het getoonde contactformulier in of bel direct naar 0182 - 372 513!

Offerte aanvragen

Uw partner in duurzame mobiliteit

  • Maatwerkoplossingen voor duurzaam vervoer
  • Importeur Goupil elektrische bedrijfswagens
  • Duurzame adviseurs met technisch inzicht
  • Eigen serviceteam, onderhoud & reparatie
  • Aantrekkelijke financiering en subsidie

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*