Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Importeurs Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit en Memo Wintermachines slaan de handen ineen

HillTip en Goupil presenteren eerste 100% elektrische zoutstrooier

Goupil en HillTip hebben samen de eerste 100% elektrische zoutstrooier op de markt gebracht. Goupil importeur Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit en HillTip importeur Memo Wintermachines brengen de zoutstrooier nu naar de Nederlandse markt. Het voertuig is een combinatie van de Goupil G4 elektrische bedrijfswagen en de HillTip Icestriker 550 zoutstrooier.

Uitstootvrij elektrisch voertuig verbruikt minder zout

De Goupil G4 is 120 cm breed, en hierdoor gemaakt voor machines als de HillTip Icestriker 550. Het elektrische voertuig bevat naast een zoutreservoir ook tanks voor pekelvloeistof wat het zoutgebruik tot 75% kan verminderen. Gemeentes gaan de uitstootvrije zoutstrooier inzetten bij het ijsvrij houden van de fiets- en voetgangerspaden in binnensteden.

Pekelsprayen met Goupil G4

Winterdienstmedewerker Jurgen laat zien hoe hij met de HillTip SprayStriker op een Goupil G4 de fietspaden van Gent veilig houdt. De HillTip SprayStriker is een volledig elektrische pekelsproeier.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*