Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Voor onderhoud van groen en grijs

Nieuwe 100% elektrische Goupil G5 voor Gemeente Waddinxveen

Dit voertuig zal onder andere worden ingezet voor werkzaamheden op en rond Algemene Begraafplaats “Thijmhof” in Waddinxveen. De Goupil G5 is elektrisch en dús stil, heeft een grote actieradius en zeer korte draaicirkel, waardoor makkelijk en praktisch in gebruik.

Aanpassingen op maat

De ruime laadbak is kippend met neerklapbare zijschotten. Op speciaal verzoek werd de achterklep van de kipper boven scharnierend gemaakt en voorzien van automatische vergrendeling. Ook het dekzeil is op maat gemaakt.

Gemeentelijke voorbeeldrol

De gemeente Waddinxveen zet zich hard in om haar eigen ambities waar te maken en wil een voorbeeld zijn voor de gemeenschap. Ze draagt daarom haar acties uit ter inspiratie voor anderen, zowel voor haar eigen inwoners en ondernemers, als voor partijen buiten Waddinxveen.

“Waddinxveen voor de mensen van nu en hierna.”

Daarom de Goupil G5

De keuze voor dit elektrische en duurzame voertuig past daarom perfect bij de gemeentelijke duurzaamheidsvisie 2015-2025. 

Ook interesse in een elektrische bedrijfswagen?

Dankzij de vele opbouwmogelijkheden zijn de elektrische bedrijfswagens van Goupil bijzonder geschikt voor verschillende werkzaamheden. Meer informatie over onze 100% elektrische voertuigen? Vraag dan vrijblijvend een brochure of proefrit aan!

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*