Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Elektrische transporter met kippende laadvloer

Nieuwe Goupil G4 afgeleverd aan DWGroen

In samenwerking met onze sub-dealer in Zuid-Holland, Pols Zuidland, hebben een nieuwe Goupil G4 afgeleverd aan DWGroen. Deze 100% elektrische Goupil is van vele gemakken voorzien. Zo heeft dit voertuig een kippende laadvloer en is de luxe cabine voorzien van een standkachel voor de koude maanden. Dit elektrische en geruisloze voertuig zal onder andere ingezet worden voor het groenonderhoud in Dordrecht.

Openbaar groenvoorziening in regio Drechtsteden

DWGroen is onderdeel van Drechtwerk en onderhoudt het openbaar groen voor gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en bedrijven in de regio Drechtsteden. DWGroen bestaat uit circa driehonderd zeer gepassioneerde medewerkers, die de opdrachten met zorg en vakkennis uitvoeren.

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*