Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Elektrische voertuigen bij de uitvoering van wijkonderhoud

Nieuwe Goupil G4 elektrische bedrijfswagens voor Hacron Groen in Lievelde

Bij de uitvoering van het wijkonderhoud zet Hacron Groen in Lievelde twee 100% elektrische Goupil G4 elektrische bedrijfswagens in. De voertuigen zijn geleverd door Velco in Huissen, de Goupil dealer in de provincie Gelderland, in samenwerking met Munsterman BV uit Varsseveld. 

Hacron, doar ku'j van op an!

Hacron Groen staat voor advies, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van groenprojecten. Ruim 75% van de 170 medewerkers heeft een bijzondere positie op de arbeidsmarkt die door Hacron worden begeleid naar een reguliere werkplek.

Over Goupil 100% elektrische bedrijfsvoertuigen

Goupil is een Franse fabrikant van elektrische voertuigen die worden ingezet voor transport, bezorging en onderhoudswerkzaamheden. Een Goupil is schoon, duurzaam en heeft geen uitstoot. Daarmee absoluut de toekomst als het gaat om rijden in stads- en dorpskernen. Munsterman, Velco en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit wensen Hacron Groen en haar medewerkers veel werkplezier met deze duurzame investering!

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?  

Vraag vrijblijvend een brochure of demonstratie aan bij een Goupil-dealer in uw regio.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*