Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Elektrisch voertuig én elektrisch koelsysteem

Nieuwe Goupil G4 voor
Versvishandel Jan van As

Bij het bezorgen van vis aan horecaondernemers zet Versvishandel Jan van As in Amsterdam een elektrische Goupil G4 bedrijfswagen in. Niet alleen het voertuig zelf, maar ook het Sol(c)ar koelsysteem is 100% elektrisch, met stroom hoofdzakelijk afkomstig van "High Efficiency" zonnepanelen. Zo garandeert Jan van As de versheid van zijn producten op een uiterst duurzame wijze. 

Een mooi voorbeeld van een duurzame samenwerking tussen Goupil dealer Voets Hoofddorp, Versvishandel Jan van As, Carrosseriebedrijf Harderwijk en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit BV.

Over Goupil 100% elektrische bedrijfsvoertuigen

Goupil is een Franse fabrikant van elektrische voertuigen die worden ingezet voor transport, bezorging en onderhoudswerkzaamheden. Een Goupil is schoon, duurzaam en heeft geen uitstoot. Daarmee absoluut de toekomst als het gaat om rijden in stads- en dorpskernen. Wij wensen Versvishandel Jan van As en zijn medewerkers veel werkplezier met deze duurzame investering!

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?  

Vraag vrijblijvend een brochure of demonstratie aan bij een Goupil-dealer in uw regio.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*