0182 372 513

Goupil G4 te leasen vanaf € 185,00 per maand

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. start samenwerking met BD Lease

Met ingang van heden is Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. een samenwerking aangegaan met BD Lease. BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ook voor de financiering van elektrische bedrijfsvoertuigen is BD Lease uw ervaren en betrouwbare partner. Door intensieve samenwerking met 21 banken en maatschappijen bent u bij BD Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een voertuig kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u via Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. een 100% elektrische Goupil leasen. Hiermee betaalt u het voertuig gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van het voertuig bent.

U kunt een Goupil G4 al leasen vanaf € 185,00 per maand, o.b.v. 72 maanden (financial lease) Meer informatie treft u aan via www.bdlease.nl of neem rechtstreeks contact op met onze adviseur Erik-Jan Teunissen via 06-81525080 of erik-jan@bdlease.nl Met hem kunt u desgewenst ook andere leasevormen en/of diensten bespreken.

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*