Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Goupil te financieren vanaf € 185,00 per maand

Lease elektrisch bedrijfsvoertuig van Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. via BD Lease

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. werkt samen met BD Lease. BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ook voor de financiering van elektrische bedrijfsvoertuigen is BD Lease uw ervaren en betrouwbare partner. Door intensieve samenwerking met 21 banken en maatschappijen bent u bij BD Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Calculeer uw maandbedrag

Vul onderstaande formulier in en krijg direct een indicatie van het maandbedrag.

Kostenvoordelen elektrische bedrijfswagen met financial lease

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.

Goupil in maandelijkse termijnen betalen

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een voertuig kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u via Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. een 100% elektrische Goupil leasen. Hiermee betaalt u het voertuig gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van het voertuig bent.

Ook een elektrisch bedrijfsvoertuig leasen?

U kunt een Goupil G4 al leasen vanaf € 185,00 per maand, o.b.v. 72 maanden (financial lease) Meer informatie treft u aan via www.bdlease.nl of neem rechtstreeks contact op met onze adviseur Erik-Jan Teunissen via 06-81525080 of erik-jan@bdlease.nl Met hem kunt u desgewenst ook andere leasevormen en/of diensten bespreken.

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*