Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit levert vier nieuwe Goupil G4 bedrijfswagens

Flyerman Amsterdam gaat elektrisch

In samenwerking met Goupil dealer Voets in Noord-Hollland zijn er vier nieuwe Goupils G4 afgeleverd bij Flyerman. De vier nieuwe, honderd procent elektrische voertuigen zijn voorzien van een gesloten opbouw met rolluiken. Ze zullen worden in gezet ter vervanging van de Piaggio Ape en ter aanvulling op reeds in gebruik zijnde Mega E-workers.

Verspreiding met elektrisch transport in Amsterdamse binnenstad

Flyerman is sinds 1999 specialist in de verspreiding van posters, flyers en magazines op binnenlocaties in steden in Nederland.

De Gemeente Amsterdam wil de luchtkwaliteit te verbeteren. De milieuzone moet hier verandering in brengen. Om het gebruik van elektrische voertuigen, zoals de Goupil G4, te stimuleren zijn er verschillende subsidieregelingen beschikbaar. Lees hier meer over subsidies.

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*