Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

4 instellingen kiezen voor de Goupil G4

Zorgsector ontdekt de voordelen van elektrisch rijden

Verschillende instellingen binnen de zorgsector hebben onlangs gekozen voor de vele voordelen en gemakken van de 100% elektrische Goupil G4. De Gemiva-SVG Groep bestelde voor haar woon- en leefgemeenschap Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp een Goupil G4, met een gesloten opbouw met aparte opbergbox voor gereedschap. Swetterhage is een woon- en leefgemeenschap waar ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking wonen, werken en recreëren. De cliënten krijgen zorg en begeleiding van 500 medewerkers en 245 vrijwilligers. Op het terrein staan 42 woonlocaties en drie activiteitencentra. De Goupil G4 zal voornamelijk gebruikt worden voor intern transport voor en door de facilitaire dienst. Onder begeleiding zullen ook cliënten plaatsnemen achter het stuur van dit praktische, stille en milieuvriendelijke voertuig.

In samenwerking met onze Zuid-Hollandse subdealer Pols Zuidland is onlangs een nieuwe Goupil G4, voorzien van kiepbare laadbak, afgeleverd bij Delta Psychiatrisch Centrum in Poortugaal (onderdeel van Antes). Delta heeft 961 klinische plaatsen en 110 plaatsen voor deeltijdbehandeling, voor mensen met een psychische en/of psychiatrische aandoening. Op het grote terrein van deze instelling, gelegen aan de Oude Maas, zal het elektrische en geruisloze voertuig onder andere ingezet worden voor het groenonderhoud.

Samen met onze dealer voor Gelderland, Velco Huissen, adviseerden we De Otto Gerhard Heldringstichting in Zetten. Ook deze instelling bestelde kortgeleden een Goupil G4, welke voorzien zal worden van een speciaal door Van Berkum Carrosseriebedrijf op maat gemaakte gesloten opbouw. De Heldringstichting behandelt kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen en (ernstige) gedragsstoornissen en beschikt over een ruim opgezet en open terrein, waarop kleinschalige voorzieningen op maat zijn ingericht voor uiteenlopende behandeldoeleinden. De facilitaire dienst zal het voertuig medio maart 2018 gaan inzetten voor uiteenlopende werkzaamheden.

Stichting Prisma, een instelling voor (verstandelijke)gehandicaptenzorg, bestelde al eerder dit jaar bij onze dealer Bert van Loon Groentechniek in Waalwijk een Goupil G4 voor Landpark Assisië in Biezenmortel (Gemeente Haren) De medewerkers van de afdeling groenvoorziening zijn nog steeds erg blij met deze nieuwe aanwinst!

Interesse in een Goupil elektrische bedrijfswagen?

Vul dan het contactformulier in, of bel direct: 0182 - 372 513. Als importeur van Goupil bedrijfswagens weten wij altijd de passende oplossing bij uw duurzame mobiliteitswensen.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*