Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Duurzaam vervoer voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Elektrische wagens voor de zorgsector

Schoon en duurzaam elektrisch vervoer voor de zorgsector

Elektrische voertuigen zijn CO2 neutraal en fluisterstil, wat ideaal is voor omgevingen waar gezondheid en rust voorop staan. Het is niet zonder reden dat met name vanuit de zorgsector veel vraag is naar elektrische voertuigen. De mogelijkheden voor elektrisch vervoer in de zorg zijn legio, van elektrische trekkers tot platformwagen.

Brochure aanvragen

Duurzaam goederentransport en groenonderhoud

Zo zetten ziekenhuizen en zorginstellingen steeds vaker elektrische voertuigen in voor intern goederentransport. Ook voor linnengoeddistributie en groenonderhoud op terreinen van ziekenhuizen of zorginstellingen is een Goupil G4 uitermate geschikt. Technische diensten rijden ook graag met onze elektrische werkvoertuigen.

Schone leef- en woonomgeving

Met duurzaam vervoer draagt u bij aan positieve leef- en woonomstandigheden van uw cliënten, patiënten en bezoekers. Schoon en duurzaam vervoer geeft het duurzame imago van uw instelling een impuls!

Offerte aanvragen

Praktijkvoorbeelden zorgsector


Nieuwe Goupil G4 voor GGZ-instelling Og Heldringstichting in Zetten

Ter aanvulling op het huidige elektrisch aangedreven wagenpark is een nieuwe, 100% elektrische Goupil G4 bedrijfswagen afgeleverd bij de Ottho Gerhardstichting in Zetten.

Bekijk meer

Zorgsector ontdekt de voordelen van elektrisch rijden

Verschillende instellingen binnen de zorgsector hebben onlangs gekozen voor de vele voordelen en gemakken van de 100% elektrische Goupil G4.

Bekijk meer

Promen maakt gebruikt van nieuwe Goupil

Onlangs maakten we samen met sociale werkvoorziening Promen in Gouda een film over de praktische inzetbaarheid van de 100% elektrische Goupil G4.

Bekijk meer

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*