Van-Blitterswijk-Eco-Mobiliteit-logo
0182 372 513

Magisch én duurzaam

Efteling vervangt tien wagens door stille, 100% elektrische Goupils

Iedereen kent de sprookjesachtige beleving van de Efteling. Om deze sprookjessfeer te behouden, maar de werkzaamheden toch op een duurzame manier uit te voeren zijn de wagens van de Efteling vervangen door negen Goupil G4 modellen en één Goupil G5. Deze zijn geleverd door Bert van Loon Groentechniek.

Souvenir Express: Goupil G5 met een magische sfeer

De Goupils zullen overdag niet door het sprookjespark rijden, omdat dit afbreuk zou doen aan de sfeer van het park. De enige Goupil die wél tijdens bezoekuren door het park rijdt is de Souvenir Express, een speciaal uitgedoste Goupil G5 die breekbare en grote souvenirs van gasten ophaalt en brengt die naar de verblijfsaccommodaties of uitgang zodat zij er niet mee hoeven sjouwen.

Succesvolle samenwerking Efteling en Bert van Loon Groentechniek

De Efteling is altijd op zoek naar de duurzaamste manieren om hun werk te doen. Daarom zochten ze een partner die mee wilde denken en snel kon schakelen. Goupil leverancier Bert van Loon Groentechniek is welgeteld 5 minuten van het park gevestigd, heeft alle duurzame kennis en kan snel handelen bij calamiteiten. Dé perfecte match dus!

Wij zijn enorm trots op deze mooie samenwerking en hopen deze in de toekomst voort te zetten. Voor de Efteling was dit in het begin spannend, maar zij kijken nu met een schuin oog richting de ontwikkelingen omtrent de Goupil G2 en G6.

Goupil, volledig geschikt voor (dag)recreatie

De duurzame, elektrische voertuigen van Goupil zijn bij uitstek geschikt en toepasbaar voor recreatieparken, zowel indoor als outdoor. Bel 0182 - 372 513 voor een vrijblijvende afspraak of vraag via onderstaande knop een proefrit op locatie aan.

Vraag een offerte aan
Of vraag een vrijblijvende proefrit aan

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct persoonlijk advies of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur op:0182 372 513

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag over duurzame mobiliteit

Aanhef*